İrem Derici ve Sinan Akçıl’lı ”Evlenmene Bak” yayında

Türk Pop Müziğinin yeni nesil starı İrem Derici 13 Şubatta çıkardığı ve çıkış parçası haftalardır tüm müzik listelerinde zirvede olan ilk albümü Dantelin ikinci klibini sözü ve müziği Sinan Akçıl’a ait olan Evlenmene Bak şarkısına çekti. Klibin en büyük sürprizi ise yine Sinan Akçıl oldu.

Her şarkısıyla olay yaratan İrem Derici, yeni albümünün sevilen şarkılarından Evlenmene Bakın klibi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Eğlenceli anlara sahne olan klipte, istemediği bir adamla evlendirilen bir kızı canlandıran Derici, düğünden sevgilisine kaçarak olayların seyrini değiştiriyor. Köy düğünü konseptinde çekilen klipte Dericinin kamyon şoförü olan sevgilisini ise şarkının söz ve müziğine de imza atan Sinan Akçıl canlandırıyor.

Çok konuşulacak Evlenmene Bak klibinin yönetmenliğini Umut Eker, Fırat Sözbir ve Ekrem Tekdalın yeni oluşumu Gang Creatives üstlendi. Şilenin Karakiraz köyünde 16 saatte çekilen ve 120 kişinin çalıştığı klip tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yayında.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.