İrem Derici: Ben bu saatten sonra ancak beyaz kefen giyerim

Şarkıcı İrem Derici, dün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Arkadaşının düğünü için alışverişe çıkan Derici, “Darısı sizin başınıza İrem Hanım” diyen muhabirlere, şaşırtıcı bir karşılık verdi.

İrem Derici, dün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde arkadaşının düğünü için alışverişe çıktı. Amerika’da yaşayan çok yakın bir arkadaşının Türkiye’ye geldiğini ve onunla buluşacağını söyleyen İrem Derici, “Arkadaşımın düğünü var. Gelinlik provasına illa sende gel deyince onu kıramadım ve bu özel günde yanında olmak istedim” dedi.

blank
İrem Derici

Muhabirlerin “Darısı başınıza inşallah İrem Hanım” sözüne cevap veren Derici, “Aman yok arkadaşlar. Ben bu saatten sonra ancak beyaz kefen giyerim” ifadeleriyle dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.