İrem Derici, Aslı Bekiroğlu’na destek oldu

Oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun çok özel fotoğraflarının sosyal medyaya sızdırılmasının ardından İrem Derici, Bekiroğlu’na destek oldu.

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün reklam yüzü olduğu cilt bakım markasının tanıtımına katıldı. Oyuncuyu, İrem Derici ile Kalben de yalnız bırakmadı.

Lansmana katılan İrem Derici Türkiye’de en çok dalga geçilen kadınlardan biri olduğunu belirtip şöyle konuştu:

“Siber zorbalığın en dibini gördüm. Üç yıl önce 40 kiloya kadar düşüp ölümden dönmeme sebep olan bir durumdu. Sırf bu zorbalık yüzünden üç kez burun ameliyatı geçirdim. Hatta ağzımı diktirmeyi bile düşündüm. Böyle bir şey mümkün değilmiş. Bir dönem akıl sağlığımı yitirdim, psikolojik tedavi gördüm. Siber zorbalıkla sonuna kadar savaşacağım.”

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.