İrem Derici: Dinle ilgili konuşacak kapasitem yok! Dava açacağım!

Ünlü şarkıcı İrem Derici Kocaeli’nde düzenlenen kış festivalinde sahneye çıktı. Derici, “Kalbimin Tek Sahibine” şarkısını seslendirdiği sırada şarkının meleklerle ilgili bölümünde sinkaflı kelimeler kullanarak gündem yarattı. Derici, konserde söylediği sözlere açıklık getirdi.

Sahnede söylediği ‘Kalbimin Tek Sahibine’ şarkısını yarıda kesip küfür eden İrem Derici sosyal medyada ‘iremdericiboykot’ etiketiyle adeta yerden yere vuruldu.Oldukça tepki gören şarkıcı söylediği küfürden sonra Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlandı.

YouTube video

‘HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM’

‘’Dinle ilgili konuşacak kapasitem yok. Söylediğimin altında bir gram kötü niyet yok. Yanlış anlayan herkesten özür dilerim. Bana aşırı abartılıyor gibi geliyor.Ben hep böyleydim, ilk değil son da olmayacak. Olay çok büyütüldü. Dünden beri benimle uğraşanlar için avukatımla görüştüm tazminat davası açacağım.’’

İrem Derici “Burda olamayan melekler g…mü yesin” dedi Belediyeden veto yedi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.