Instagram, yeni gönderileri artık en üste taşıyor

Artık akış sayfalarınızda en son etkileşim alanlar değil sizinle daha ilgili en son gönderiler en üstte görünecek. Ayrıca sayfayı yenileme butonu da test ediliyor.

Son iki yıldır akış algoritmalarında önemli değişiklikler yapan Instagram, son olarak kullanıcı ana akış sayfasında bazı güncellemelere hazırlanıyor. Artık yeni gönderiler biraz daha öne çıkmaya başlayacak.

Taze bir akış sayfası

Firma yaptığı duyuruda kullanıcı akışlarının daha taze görünmesi adına ilgili yeni gönderilerin yukarıya taşınacağını bildirdi. Ayrıca Yeni Gönderiler adında bir buton da akışın yenilenmesi için kullanıcılara sunulacak. Böylece kullanıcılar önemli gönderileri kaçırmamış olacak.

Normalde sosyal ağa giriş yapıldığında yeni gönderiler ile birlikte yeni etkileşim almış ilgili gönderiler ilk sıralara çıkıyor. Ayrıca otomatik olarak akış yenileniyor ve yine kullanıcı en üst kısma gönderiliyor. Yeni sistemde artık kontrol biraz daha kullanıcıya verilmiş olacak.

1 milyar aktif kullanıcı sayısını zorlamaya başlayan Instagram akış algoritmaları yanında kullanıcı deneyimi konusunda da önemli yenilikler yapacak. Örneğin sesli ve görüntülü arama özelliği, Portre modu, Regram özelliği yakın zamanda sunulacak yenilikler arasında yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.