Instagram çöktü mü?

Instagram çöktü mü sorusu kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bu soruya henüz bir açıklama gelmezken, Instagram çöktü mesajları Twitter’da gündem oldu. Kullanıcılar uygulamaya girdiklerinde hala akışı göremiyor, fotoğraf yükleyemiyor.

Dünya genelinde en fazla kullanılan uygulamalardan biri olan sosyal medya platformu; Instagram çöktü. Kullanıcılar Instagram’a giriş yaptıklarında hikayelerin yüklenmemesi ve akışın yenilenmemesi gibi sorunlarla karşılaştı.

Kullanıcılar Twitter’da, Instagram’ın çöktüğüne dair çok sayıda mesaj paylaştı. Instagram çöktü mü sorusu gündemde birinci sırada yer alırken şirketten ise henüz bir açıklama gelmedi.

Instagram nedir?

Akıllı telefonlara yüklenen bir sosyal medya uygulaması olan Instagram’ın dünya genelinde çok sayıda kullanıcısı bulunuyor. Kullanıcılar burada fotoğraf paylaşıp yorum yazabiliyorlar. Ayrıca hikaye özelliği de kullanıcılara profillerinde yalnızca 24 saat kalabilecek fotoğraflar yüklemesine izin verebiliyor. Bununla birlikte müzik paylaşımı da yapılan Instagram’a video da yüklenebiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.