İlyas Salman’dan Ekrem İmamoğlu paylaşımı: İşte benim başkan adayım

Sanatçı İlyas Salman, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla ceza verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, için “İşte benim başkan adayım” dedi.

YouTube video

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası kararı verildi.

Verilen kararla birlikte İmamoğlu hakkında siyasi yasak süreci başlamış oldu.

VATANDAŞLAR SARAÇHANE’YE AKIN ETTİ
İmamoğlu’nun çağrısı üzerine yurttaşlar kararın verildiği ilk gün Saraçhane’de toplandı. Çok sayıda siyasi parti ve meslek örgütü de İmamoğlu’nun çağrısına destek verdi. Alanda ‘Hükümet istifa’ sloganları yankılandı.

İLYAS SALMAN: İŞTE BENİM BAŞKAN ADAYIM
Skandal karar gündemdeki yerini korurken, sanatçı İlyas Salman’dan bir İmamoğlu paylaşımı geldi.

Twitter’dan bir paylaşım paylaşım yapan Salman, İmamoğlu için “İşte benim başkan adayım” dedi.

Usta sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

“İşte benim başkan adayım. Dik duruşlu ama barışçı, iyi eğitimli, kucaklayıcı, dirençli, serinkanlı ve kararlı. Hem seçimlerin yenilenmesi hem de bugünkü yargı süreçlerinde çok iyi birer sınav verdi. Hem eşi Ekrem Bey de iyi birine benziyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.