“İlişki Durumu: Karışık”ta heyecan devam ediyor

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

“İlişki Durumu: Karışık”ın 17. bölümünde; Can, Ayşegül’e evlenme teklifi etmiştir; ancak Ayşegül’ün bu teklifi kabul etmesi mümkün değildir! Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can kolları sıvar ve kendini eğlenceli bir maceranın içinde bulur! Ece, Efe’nin kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Efe’nin tavırlarından işkillenen Ece, Efe’yi takip edip şüphelerine son vermek ister. Ece şüphelerinde haklı mıdır yoksa her şey büyük bir yanlış anlamadan mı ibarettir. Elif, Ayşegül’ün dağ evinde olduğunu Mediha ve İsmail’e söyler. İsmail bu habere çok sevinir. Ayşegül ve Can’ın birleşeceğine inanır. Ayşegül’ü görmek için eve gider. Ancak İsmail’in görecekleri Can’ın tüm planını alt üst eder! Efe’ye göre Ayşegül, Can’ı tek bir şekilde affedecektir; Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olması, kızın gözüne girmesi gerekmektedir. Can her şeyi göze alıp Ayşegül’ün kahramanı olmayı başarabilecek midir?

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle 7 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.