İlayda Alişan’dan “Şampiyon” takipçilerine sürpriz

Perşembeden pazar gününe transfer olan “Şampiyon” dizisinin oyuncularından İlayda Alişan dün akşam (3 Kasım) yayın saatinden hemen önce dizinin resmi hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı.

TRT1’in sevilen dizisi “Şampiyon”da Neslihan karakterine hayat veren İlayda Alişan dün akşam dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı. Yoğun bir soru yağmuruna tutulan güzel oyuncu soruları cevapladığı sırada eğlenceli anlar yaşadı. En çok beğenilen soru ise İlayda Alişan’ın “Sette kötü espri yapan var mı?” sorusuna verdiği “Tabii ki de Erkan Avcı!” cevabı oldu.

Partnerim Halit olduğu için çok şanslıyım

İlayda Alişan sosyal medyada” NesKer” olarak kısa bir sürede takipçiler tarafından güzel bir sinerji yakalayan Neslihan ve Kerem ilişkisinden çok memnun olduğunu dile getirdi. Partnerinin Halit Özgür Sarı olmasından yana her zaman mutlu olduğunu da söyleyen İlayda Alişan’ın sosyal medyadan gelen sorulara verdiği diğer cevaplar ise şöyle;

blank
İlayda Alişan

Oynarken en eğlendiğin sahne?
Bir bölümde Emir’in olduğu bir sahnede onu hıçkırık tutmuştu. Epey bir süre gülmekten çekemedik.

Erkan Avcı ile 4. bölümde gerçekten efsane bir performans sergilemiştiniz. Sahneyi çekerken zorlandınız mı ve sahneyi tekrarlamak zorunda kaldınız mı?
Sahne benim için güzel ve önemli bir sahneydi. Çekerken çok zorlanmadık. Erkan oyun verme konusunda bana epey yardımcı oldu. Onun da çok büyük payı var sahnenin güzel olmasında.

En güzel ve sevdiğin çekim Şampiyon setinde hangisiydi?
4. bölümde Zafer’le olan sahne ve Fırat’a o uyurken aşkını itiraf ettiği sahneydi.

Şampiyon işini seçmendeki en büyük etken ne? senaryo, karakter vs.
Güçlü senaryosu, güçlü kadrosu ve yönetmenimiz Ketche.

Neslihan’a bir tavsiye versen bu ne olurdu?
Bu kadar duygusal olma!

Dizide Nesli dışında bir karakteri canlandırabilecek olsa cinsiyet fark etmeksizin hangi karakteri canlandırmak isterdi ve neden?
Büyük ihtimalle Mücella’yı canlandırmak isterdim. Çünkü acayip şahsına münhasır ve renkli bir kişilik.

Nesli’nin Kafkas’a hissettikleri aşk mı yoksa hayranlık mı?
Bana soruyorsan hayranlık, Nesli’ye soruyorsan aşk. 🙂

Settekilerle aranız nasıl, en çok kimlerle eğleniyorsun?
Setteki herkesle çok iyi anlaşıyorum ve herkesle çok eğleniyoruz. 🙂

“Şampiyon” yeni bölümleriyle her pazar 20.00’de TRT 1’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.