Şarkıcı Sıla’dan duygusal paylaşım!

Sevilen şarkıcı Sıla, kuralını bozarak sevgilisi Hazer Ameni için Instagram’dan paylaşımda bulundu.

Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek aylarca magazin gündemine oturan Sıla, geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile bir aracın içinde samimi bir şekilde uyurken yakalanmıştı. Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Sıla, Hazer Amani ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Amani ile aşk yaşadıklarını itiraf ederek, “Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyorum. Güzel bir şey yaşıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı seçen çiftten Hazer Amani, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile fotoğrafını paylaşarak kural bozmuştu.

blank
Hazer Amani – Sıla

Ünlü şef, sevgilisi Sıla ile bu karesini sosyal medya hesabından, “Sevdiğim, yoldaşım, oyun arkadaşım, canım benim” notuyla paylaşmıştı.

Bu kez Sıla, sosyal medya hesabından Hazer Amani’nin dans ettiği anları, “Oyun arkadaşım, sevgilim” notuyla paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.