Hülya Koçyiğit damadı Engin Altan Düzyatan’ı övdü

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, kızının damadı olan Engin Altan Düzyatan’a övgü dolu sözler söyledi. Koçyiğit, Düzyatan’ın dört dörtlük bir oyuncu olduğunu söyledi.

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit, Samsun E-Dergi adlı dergiye röportaj verdi. Koçyiğit, damadı aktör Engin Altan Düzyatan hakkında konuştu.

Koçyiğit, oyunculuğunu çok beğendiğini belirttiği Düzyatan için şunları söyledi:

“Mükemmel. Dört dörtlük bir oyuncu. Çok güçlü bir oyunculuğu var. İnsanı etkileyen muhteşem güzel bir sesi var. Aktörlüğü için söylenecek çok fazla şey yok. Çünkü kendisini ispat etmiş bir aktör. Ancak insan olarak da öylesine güzel, öylesine insani duygular taşıyan bir kişi. Ailemize çok güzel adapte oldu. Çok iyi bir baba oldu. İyi bir eş oldu. Sevgi dolu bir insan. O nedenle onu çok seviyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.