Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu’na olay yaratan yorum!

Şimdilerde Fox TV’de ekrana getirilen Masumiyet dizisinde rol alan Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun sosyal medya hesabından maske ile verdiği poza yaptığı yorumla gündeme bomba gibi düştü. Çilingiroğlu’nun maskesini burnunun altında tuttuğu fotoğrafa ‘burnun sığmadı mı?’ yorumunu yazan Hülya Avşar sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Son dönemde verdiği röportajlarda yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminden düşmeyen Hülya Avşar şimdi de Kaya Çilingiroğlu’nun fotoğrafının altına yaptığı yorumla konuşuluyor.

Masumiyet dizisi ile ekranlara dönen Hülya Avşar kızı, eski eşi 57 yaşındaki Kaya Çilingiroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı maskeli fotoğrafına, “Burnun sığmadı mı?” yorumunu yaptı. Avşar’ın yorumu sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

İşte Hülya Avşar’ın yaptığı yorum…

blank

Hayatına kimseyi almamasından bahseden Avşar, ‘Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey. Bence özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu. Bundan sonra kalk evlen. Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var’ demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.