Hande Erçel’in Kerem Bürsin’li tatil pozu olay oldu

Sen Çal Kapımı dizisinde partner olmalarının ardından aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin tatile çıktı. Hande Erçel, tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunarken Kerem Bürsin ile el ele tutuştuğu kareyi paylaştı. Erçel’in tatil pozu beğeni yağmuruna tutuldu.

Fox TV’de ekrana getirilen ve sosyal medyada fenomen hale gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile partner olan Hande Erçel, Instagram’ı aktif olarak kullanıyor.

Kerem Bürsin ile aşk yaşamasıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Erçel, sezonun yorgunluğunu atmak için sevgilisi ile tatile çıktı.

Tatilden karelerini paylaşan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile el ele tutuştuğu fotoğraf ile beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları çiftin pozunu beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.