Hülya Avşar’dan Can Yaman, Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ yorumu!

Dizi dünyasındaki oyuncuları yorumlayan Hülya Avşar, Can Yaman hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı. Avşar, “Kıvanç Tatlıtuğ onların dışında oyuncu olarak kendini kanıtladı. Can’ın kendini geliştirmesi lazım. Can aslında başarılı değil yakışıklı” dedi.

Burak Özçivit ve Can Yaman’ı yakışıklı bulduğunu söyleyen usta sanatçı, “Can Yaman yakışıklı ama şu anda oyunculuğu değil de yakışıklılığı ilk geliyor aklıma. Burak Özçivit için de bu geçerli. İleride bu durum değişir, çok yakışıklı olmak oyunculuklarını etkiliyor onu aşmaları lazım. Zamanla daha iyi olacaklardır. Kıvanç Tatlıtuğ ise onların dışında oyuncu olarak kendini kanıtladı. Can’ın kendini geliştirmesi lazım” dedi.

blank
Kıvanç Tatlıtuğ – Burak Özçivit – Can Yaman
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.