Şeyma eşittir para, Acun ve nafaka!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Gel Konuşalım adlı programa konuk olmuş, canlı yayında kendi cep telefonundan video izletirken eski eşi Şeyma Subaşı’dan bir mesaj gelmişti. Mesajda para konusundan bahseden Subaşı, konuyla ilgili olarak yeni açtığı YouTube kanalından da olayın iç yüzünü atlattı.

Kısa süre önce YouTube kanalı açan ve günlük yaşantısından kesitler paylaşan Şeyma Subaşı, canlı yayındaki mesaj olayının detaylarını şöyle anlattı:

“PARAYI TABİİ Kİ ACUN VERECEK”

“Bunu sadece ben yaşayabilirdim. Sonuçta ölüm yok, yapacak bir şey de yok. Absürd bir mesaj da atmamışım zaten. Bir de bizim Acun’la her zaman bir diyaloğumuz var ve her şeyi konuşabiliyoruz. Maddi, manevi, Melisa’yla ilgili ve benimle ilgili. Ben New York’a gidiyorum oradan da Miami’ye gidiyorum. Melisa’nın da okulu Miami’ye gittiğim zaman tatil oluyor ve Melisa yanıma gelecek. Acun da o dönem belki Melisa’yı alıp Dominik’e gidecek ev oradan da bana yollayacak. Miami’de de artık evde kalmadığım için otelde kalacağım. Eee otelde Melisa’yla kaldığım şeyde de tabi ki de Acun karşılıyor. Bunu sordum, zaten bu onaylanmış bir şeydi sadece tarihleri konuşacaktık.”

“SORUNLARI ESKİ KOCAMLA KONUŞUP HALLEDİYORUM”

“Diğer olayla ilgili zaten Healthyish’te muhasebesi bizim ortak olduğumuz bir yer. Şuan da bir tane bile benimle alakalı iyi bir yorum yok. Şeyma eşittir para, Acun ve nafakaya döndü. Bu arada az önce de Acun’la bu konuyla alakalı bir saat görüştük. Gayet medeni bir şekilde eski kocamla konuşup hallediyorum. Arkadaşlar canınız sağ olsun yazın istediğiniz gibi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.