Hercai’nin yıldızı Akın Akınözü’den dikkat çeken paylaşım!

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Akın Akınözü, 29 yaşına bastı. Akınözü, doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Oyuncu, doğum günü mesajında hayranlarına teşekkür etmeyi de unutmadı.

Son günlerde rol aldığı Hercai dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Akın Akınözü, 29 yaşına girdi. Yeni yaşını sosyal medya hesabından kutlayan Akınözü, doğum gününü unutmayan takipçileri için teşekkür mesajı da yayınladı.

‘BİR KEZ DAHA ŞÜKÜRLER OLSUN’

Akın Akınözü paylaşımına, “Yeni yaşıma girdiğim bu günü; sevginizle hayallerimin ötesinde bir gerçekliğe dönüştürdüğünüz ve bana iyi ki doğmuşum demenin mutluluğunu tattırdığınız için sizlere sonsuz teşekkür ederim. Bir kez daha şükürler olsun…” notuyla paylaşım yaptı.

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü’nün eski fotoğrafları ortaya çıktı!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.