Hekimoğlu’nun 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D’nin Salı günleri ekranlara gelen sevilen dizisi Hekimoğlu’nun 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Salı akşamlarının sevilen dizisi Hekimoğlu heyecan dolu bir bölümle izleyicileri ekran başına kilitledi. Hekimoğlu’nun yayınlanan son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. Dizinin 4 Şubat akşamı yayınlanacak olan bölümünde Hekimoğlu ve ekibi menenjit geçiren evsiz kadının peşine düşecek. Peki Hekimoğlu’nun 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 5. bölümde neler oldu? İşte Hekimoğlu dizisi hakkında merak edilenler.

HEKİMOĞLU 6. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu ve Dr. İpek arasındaki tatlı sert atışma hız kesmeden devam eder. Bu durum Orhan’ı oldukça neşelendirir zira Ateş ile eğlenebileceği bir konu vardır. Hastaneye evsiz bir kadın hasta getirilir. Hasta ağır ataklar geçirmektedir. Hatta bu ataklar sırasında Memoli’nin de elini ısırır. Hekimoğlu ise durumdan işkillenmektedir. Mehmet Ali bu vakaya bakmak istememektedir. Hekimoğlu durumu sorgular. Hastanede bunlar yaşanırken hasta kayıplara karışır. Ancak herkes endişeye kapılır. Kadında bulunan bakteriyel menenjit bulaşıcı bir hastalık olduğu için kimseye bulaştırmadan kadını yakalamaları gerekmektedir. Mehmet Ali ve Orhan aramaya çıkar. Bu sırada Hekimoğlu vakayı çözmeye çalışır.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.