Hazal Kaya’nın test sonucu pozitif çıktı

Koronavirüs şüphesiyle test yaptıran Hazal Kaya, dün sonuçlarının negatif çıktığını belirtmişti. Bugün yeniden bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, “Ali hariç evdeki herkes pozitif” açıklamasında bulundu.

YouTube video

Yapımcılığını Med Yapım, CJ ENM ve Ay Yapım’ın üstlendiği, Aslı T. Kızmaz’ın kitabından uyarlanan “Benden Ne Olur?” filminin başrol oyuncusu Hazal Kaya gala öncesi aldığı haber üzerine ne yapacağını şaşırdı.

Kaya, filmde konuk oyuncu olan yakın dostu Selin Şekerci’nin korona testinin korona pozitif çıktığını öğrendi. Daha önce Pera Palas dizisinin setinde korona atlatan Kaya, temaslı olduğu için panik yaşadı.

Hazal Kaya geçtiğimiz gün evinde çektiği bir storyde maske takması dikkat çekmişti. Takipçilerinin “neden evinde maske takıyorsun?” sorusuna Kaya, “Temaslıyım o yüzden evde maske takıyorum” cevabını vermişti.

“ALİ HARİÇ HERKES POZİTİF”

Dünkü test sonucu negatif çıkan Kaya, bugün pozitife döndüğünü duyurdu. Hazal Kaya, “Bugün itibarıyla pozitifim. Ali hariç herkes pozitif. Durum bu geçmiş olsun hepimize” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.