‘Hanımköylü’ Star’da izleyiciyle buluşuyor

Merakla beklenen dizi 23 Nisan Cumartesi ekranlara merhaba diyecek.

Başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan ve Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı, yapımını Gold Film’in, senaristliğini ise Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin üstlendiği Hanımköylü, 23 Nisan Cumartesi Saat 20:00’de Star’da izleyiciyle buluşuyor.

Çekimleri Marmaris’te yapılan dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor.

Konusu;

Saklıköy, doğası, atmosferi ve çok güzel kızlarıyla meşhur, doğa harikası bir yerdir. Saklıköylüler bu güzelliklerinin, dışarıdan gelecek insanlar tarafından bozulacağından hep korkarlar.
Köyün kızları dünyalar güzelidir. Köyden hiç bir kızı dışarıya vermez Saklıköylüler, eğer köyün dışından biri o bölgeden bir kızla evlenmek isterse mutlaka ‘Hanımköylü’ olup, orada yaşamak zorundadır.
Sımsıcak, içten bir aşk hikayesini anlatan dizi; Ferit’in ve bir çok bağrı yanık erkeğin ‘Hanımköylü’ olmasının eğlenceli, komik hikayesini ekrana getirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.