Hande Yener “Boşuna”

Türk Pop Müziğin kraliçesi Hande Yener, yepyeni bir sürpriz ile sevenleriyle buluştu. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Carpe Diem’ albümünden ‘Boşuna’ şarkısına klip çeken sanatçı, müzikseverlerin beklemediği bir anda klibi yayınladı. İlk kez 14 Şubat’ta yayınlanan klip, sosyal medyada büyük heyecan yarattı.

YouTube video

Yener’in kariyerinin 20’nci yıl özel albümü olan ‘Carpe Diem’in üçüncü video klibi ‘Boşuna’nın sözleri Mete Özgencil ve Devrim Karaoğlu, müziği ve aranjesi ise Devrim Karaoğlu imzası taşıyor.

blank

‘Boşuna’ şarkısına Gülşen Aybaba yönetmenliğinde Afrika Tanzanya’da terk edilmiş bir evde klip çekildi. Sanat yönetmenliğini Aytekin Yalçın’ın üstlendiği klipte Yener, Kadir Kılıç tasarımlı kıyafet ile kamera karşısına geçti. Klibi 14 Şubat’ta yayınlayan sanatçı ‘Benim en büyük aşkım şarkılarım ve sevenlerim… Sevgi adına özel bir günde yeni klibimi çıkarmak istedim. Herkese armağan olsun. ‘Boşuna’ yaşanmaz bu dünyada sevin, sevilin.’ diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.