Savaş, Maraşlı’nın ölüm emrini veriyor

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı” nın bu akşam ATV’de yayınlanacak yeni bölümünde heyecan doruğa tırmanıyor. Savaş, Maraşlı’nın ölüm emrini veriyor.

SAVAŞ, AZİZ’İ KÖŞEYE SIKIŞTIRYOR!

Dizinin ekrana gelecek bölümünde; Mahur’un vefat eden annesinin gizli video kaydının tamamını Aziz izleyecek. İzleyicinin, Mahur’un annesinin itirafını merakla beklediği bölümde Savaş, Aziz’i tehdit edecek. Savaş; Aziz’e, Maraşlı’yı öldürmezse videoyu Mahur’a izleteceğini söyleyecek. Karanlık bir geçmişe sahip olan Aziz’in, Maraşlı ve Mahur arasında yapacağı seçim izleyiciye soluksuz anlar yaşatacak. Tüm şüpheleri üzerine çeken Aziz’i yakın markaja alan Maraşlı’nın hamlesi ne olacak?

Yüksek temposu, beklenmeyen gelişmeleriyle ekran başındakilere her hafta soluk soluğa saatler yaşatan Maraşlı’da bu akşam merakla beklenen sorular yanıt bulacak.

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur’un, Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği; kadrosunda ayrıca Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Roza Çelik’in rol aldığı “Maraşlı” her Pazartesi saat 20.00’de ATV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.