Hande Erçel’den evlilik yorumu

Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sı Hande Erçel, set çıkışı aracıyla yolun kenarında durarak röportaj verdi. Erçel, evlilikten maske haberlerine pek çok soruyu yanıtladı.

Kerem Bürsin’le başrolü paylaştığı ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi ile adından söz ettiren ve bir ara Bürsin’le aşk yaşadığı iddiası çıkan Hande Erçel, özel hayatı hakkında konuştu. Erçel, dizinin çok güzel gittiğini, rutin kontrolleri yaparak çekimlerin devam ettiğini söyledi.

250 TL’LİK MASKE Mİ KULLANIYOR?

Uçankuş’un haberine göre; güzel oyuncu, “250 TL’lik tek kullanımlık özel tasarım maske takıyor” şeklindeki haberlere açıklık getirdi. ‘250 TL’lik maske’ iddiasını ilk defa duyduğunu belirten Erçel, maskeyi arkadaşının hediye ettiğini açıkladı.

blank

HANDE ERÇEL’DEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

Evliliğe karşı bakış açısının değişmediğini dile getiren 26 yaşındaki oyuncu, “İsterse insanlar evlenir, istemezlerse evlenmezler. Her zaman aynı bakıyordum” dedi. Hande Erçel, aşk hayatıyla ilgili ise “Şu an iş yapıyorum bilemem, hayat ne getirir belli olmaz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.