Hande Erçel ile ilişki yaşayan Murat Dalkılıç aşka geldi!

Uzun bir süredir oyuncu Hande Erçel ile ilişki yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç aşka geldi. Dalkılıç, sosyal medya hesabından Erçel’le fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafa romantik bir not düştü.

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Dalkılıç’ı izleyenler arasında oyuncu sevgilisi Hande Erçel de vardı. Sahnede şarkılarını sevgilisinin gözlerine bakarak söyleyen Dalkılıç, konserin ardından Hande Erçel ile fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

blank

‘İKİ GÖZÜMÜN ÇİÇEĞİ’

Murat Dalkılıç, fotoğrafın altına “Seni gördüğüm andan beri tüm güzel şarkılar sana söylenmeli, iki gözümün çiçeği… Sana yazdığım, yazacağım onlarca şarkıya selam olsun…” notunu düştü. Hande Erçel ise sevgilisine, “Mutluluğumsun” sözleriyle karşılık verdi.

Murat Dalkılıç’a Hande Erçel aşkı şarkı yazdırdı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.