Murat Dalkılıç’a Hande Erçel aşkı şarkı yazdırdı!

Hande Erçel ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Murat Dalkılıç, kız arkadaşına hissettiklerini ‘Müjgan’ adlı şarkısında anlattı. Popçu, eserini Açıkhava konserinde Hande Erçel’in gözlerinin içine bakarak ilk kez okudu.

Murat Dalkılıç, aşkını mısralara döktü. Ünlü popçu, önceki akşam Harbiye Açıkhava konserinde sahne aldı.

blank
Hande Erçel

Yakında piyasaya sunacağı yeni albümü ‘Afeta’danın heyecanını yaşadığını anlatan Dalkılıç, Türk rap’in başarılı temsilcilerinden Cartel grubunu sahnesinde ağırladı. Keyifli geçen gecede romantik anlarda yaşandı. Dalkılıç, yeni albümünde yer alan ‘Müjgan’ şarkısını Hande Erçel’e yazdığını söyledi. Sanatçı, ‘Müjgan’ı kendisini en önde izlemeye gelen Hande Erçel’in gözlerinin içine bakıp, elini tutarak seslendirdi. Konseri ablasıyla birlikte izleyen Hande Erçel, evlilik sorularına “Evlilik şuanda gündemimizde değil. İşlerimizle ilgileniyoruz“ yanıtın verdi.

İŞİN USTASI GERİ GELDİ

Murat Dalkılıç, konserinin ikinci yarısında Cartel grubunun efsane ismi Erci E. ile düet yaptı. Yeni şarkısını ilk kez söyleyen Erci E., “Bu işin ustası geri geldi” diyerek rap şarkıcılarına atıfta bulundu.

Murat Dalkılıç’a 5000 kişilik dev koro!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.