Oğuzhan Koç ile 4 yıldır aşk yaşayan Yağmur Tanrısevsin, evlilik sorularını yanıtladı

Oğuzhan Koç ile 4 yıldır aşk yaşayan Yağmur Tanrısevsin, önceki gün muhabirlerin sorularını yanıtladı. Evlilik soruları üzerine Tanrısevsin, yakın zamanda evlenmeyi düşünmediklerini dile getirdi.

“Baba Parası” isimli filmle beyazperdeye gelecek olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, ekranlarda ise uzun süredir yer almıyor. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’la 4 yıldır birlikte olan Tanrısevsin, önceki gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. “Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz?” sorusuna oyuncu “Şu anda nikah masasına oturma zamanı değil. Aileler tanıştı, bizim planlarımızı biliyorlar.” yanıtını verdi.

OĞUZHAN KOÇ EVLENMEK İSTEMİYOR MU?

Son olarak Oğuzhan Koç’un yakın arkadaşı Eser Yenenler’in haziran ayındaki düğününe sevgilisi ile birlikte katılan ünlü oyuncunun evlenmek istediği iddia edilmişti. Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın evlenmesi ile çiftin üzerindeki evlilik baskısının arttığı fakat Oğuzhan Koç’un evliliğe sıcak bakmadığı öne sürülmüştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.