Hande Doğandemir, Mardin’deki mülteci çocuklarla bir araya geldi

Daha önce yardım için Kars’a giden Doğandemir bu kez Mardin’deki mülteci miniklerle bir araya geldi . Oyuncu, Kızılay merkezini de ziyaret etti.

Güzel oyuncu Hande Doğandemir, ‘Sen İstersen Dünya Değişir’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mardin’de göçmen ve mülteci çocuklarla bir araya geldi. Daha önce aynı proje kapsamında Kars’a giden ünlü oyuncu, bu kez Mardin’deki Kızılay Toplum Merkezi’ni ziyaret etti.

blank
Hande Doğandemir

Burada göçmen ve mülteci miniklerle zaman geçiren Doğandemir, Kızılay çalışanlarıyla birlikte gelen yardımların düzenlenmesine de yardımcı oldu. “Projemiz her geçen gün büyüyor. Çocuklarla olmak güzeldi. Mardin beni derinden etkiledi” diyen ünlü oyuncu Hande Doğandemir, şehirde bağışçılar tarafından sağlanan kışlık ayakkabıların çocuklara ulaşmasını sağladı.

Hande Doğandemir’den eğitimde eşitlik gezisi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.