Haluk Levent ve Hasan Can Kaya depremzede şehit ailesine ev alacak

Ünlü sanatçı Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in çadırda kalan ailesine ev alacaklarını duyurdu.

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Şerefoğlu mahallesindeki depremzede ailesine, baba ocağına acı haber ulaştı. Evsiz aileye şarkıcı Haluk Levent ev alacağının sözünü verdi.

KONSER VE GÖSTERİ GELİRLERİYLE EV DESTEĞİ
Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu:

“Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız.”

‘DEPREMDE EV DE GİTTİ’
Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, yaşananlara üzüldüğünü dile getirerek: “Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali ‘Evlenmeden önce size bir ev alacağım’ demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı.” açıklamalarında bulundu.

Komşularından Hatice Gülbuyruk ise konteyneri ısıtamadıkları için ailenin çadırda kaldığını söyleyerek, “Konteynerde soba kuramazlar. Mecbur çadırda kalacaklar başka çareleri yok. Eşyaları konteynere koydular ama ısıtamadıkları için çadırda kalıyorlar. Yani çaresizler.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.