Kerem Bürsin dünyaya seslendi! Yapılacak tüm yardımlar önemli!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, deprem felaketinin yerle bir ettiği kentler için İngilizce destek istedi. Bürsin, yapılacak her yardımın kullanılabilir olduğunu vurguladı.

Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem, 10 ili vurdu. Binlerce can kaybı ve ağır tahribat olan kentlerde arama kurtarma çalışmaları sürerken, hem çalışmalar için hem de kurtarılan vatandaşlar için yardım ihtiyacı da devam ediyor.

‘YARDIM EDEN TÜM ULUSLARA TEŞEKKÜRLER’
Sosyal medya hesaplarından yardım çağrısında bulunan ünlü isimlerden biri de oyuncu Kerem Bürsin oldu. İngilizce olarak destek istediği mesajı paylaşan oyuncu, Ahbap Derneği’nin banka hesap bilgilerini paylaşarak şunları söyledi:

“Herkese merhaba. Hepinizin zaten bildiği gibi, 6 Şubat’ta yaşanan 7,7 ve 7,5 şiddetindeki iki deprem Türkiye’nin 10 şehrini etkiledi. Neredeyse 14 milyon kişi doğrudan etkilendi, yaklaşık 10 bin yapı da yıkıldı.

Yapılacak tüm yardımları kullanabiliriz. Bu videonun altında, yardım yapabileceğiniz yerlere ait linkleri göreceksiniz. Böylece gerekli tüm ihtiyaçları temin edebiliriz. Yardım etmek isteyen ve yardım etmiş olan tüm uluslara teşekkürler.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.