Haluk Bilginer tebrik mesajlarına yanıt verdi

New York’ta düzenlenen 47. Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni’nde Şahsiyet dizisindeki ‘Agah Beyoğlu’ karakteri ile ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü alan Haluk Bilginer tebrik mesajlarına yanıt verdi.

Onur Saylak’ın yönettiği ‘Şahsiyet’ dizisindeki ‘Agah Beyoğlu’ rolü ile New York’ta düzenlenen 47. Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilen Haluk Bilginer’e tebrik mesajları yağdı. Ülkeye dönen usta oyuncu, tebrik mesajlarına Twitter’dan cevap verdi.

Kutlama mesajlarının kendisini çok mutlu ettiğini vurgulayan Bilginer, “Sizlerden gelen sevinç ve gurur dolu kutlama mesajları beni çok mutlu etti. Ülke çapında uyandırdığı bu duygu ödülden çok daha değerli. Var olun. Sevgiler saygılar hepinize” ifadelerini kullandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.