Funda Arar 15 bin öğretmenle beraber öğretmenler gününü kutladı

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda verdiği konserle, 15 bin öğretmenle beraber öğretmenler gününü kutladı.

İstanbul Valiliği’nin öğretmenler günü için organize ettiği konserde, İstanbul’da bulunan 7 bin okuldan 15 bin öğretmen Funda Arar’ın şarkılarıyla Öğretmenler Günü’nü kutladı.

blank
Funda Arar

Bu geceye özel, Sinan Erdem Spor Salonu’nda 360 derece sahne kuruldu. Arar gece ile alakalı, “Ben de eski bir öğretmenim. Mezun olduktan sonra öğretmenlik yaptım. O yüzden bu akşam çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Çok değerli öğretmenlerimizle bir aradayız. Keyifli bir akşam olacak. Öğretmenlerimizle bir arada olduğumuz için çok mutluyum.” dedi. Geçmişte kendisi de müzik öğretmenliği yapan başarılı sanatçı, güzelliği ve şarkılarıyla eski meslektaşlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.