Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım çıkan haberi beğenmedi isyan etti!

Kaan Yıldırım, Hadise’yle hakkında çıkan evlilik iddiaları sorulunca, “Arkadaşlar çok utanıyorum. Trafik sıkıştı” demişti. Haberin basına yansıtılma şeklini beğenmeyen Yıldırım, sosyal medya hesabından isyan etti.

Hadise ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, dün gece rol aldığı dizinin Beykoz’daki çekimleri sonrası arabasıyla trafikte objektiflere yansıdı. Yıldırım’a önümüzdeki yaz aylarında Hadise ile evlenecekleri iddiaları soruldu. Muhabirlerin ‘evlilik’ soruları karşısında oyuncu, “Arkadaşlar çok utanıyorum. Trafik sıkıştı” diyerek yanıt verdi.

blank

HABERLERİ BEĞENMEDİ, İSYAN ETTİ!

Ancak haberlerin basına yansıtılma şeklini beğenmeyen Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Instagram’dan isyan eden Yıldırım, “Kınıyorum” diyerek şu sözleri paylaştı…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.