Aleyna Tilki: Sokak müzisyenliği yaptım

Geçtiğimiz günlerde sokak müzisyenliği yaptığı ortaya çıka genç popçu Aleyna Tilki, konuyla ilgili ilk kez konuştu Tilki, “Sokaktaki insanları çok sevmek lazım” sözleriyle dikkat çekti.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam Levent’te müzik stüdyosundan çıkarken görüntülendi. İlhamın geceleri geldiğini belirten Tilki, “Sabahlara kadar şarkı yazmayı seviyorum” dedi. Genç popçu, 15 yaşında Taksim’de sokak müzisyenliği yapması hakkında da ilk kez konuştu.

YouTube video

“SOKAKTAKİ İNSANLARI ÇOK SEVMEK LAZIM”

Tilki, “Oradaki müzisyenlere yardım etmek için şarkı söylemiştim. Sokak müziğini çok seviyorum. Sokakta müzik yapan birisini asla geri çevirmemek lazım. Sokaktaki insanları çok sevmek lazım. Kışın çok üşüyorlar” açıklamasında bulundu.

“O ÇOCUĞUN DA EKMEK PARASI ÇIKTI”

Geçtiğimiz yıl Amerika’da da sokak müzisyenliği yaptığını itiraf eden Tilki, “Geçtiğimiz yıl da Amerika’da sokak müzisyenliği yaptım. Durumu iyi olmayan bir çocuğun yanına gidip, ‘Ben söyleyeceğim, sen çalacaksın’ dedim. Sonra epey para topladık. O çocuğun da ekmek parası çıktı” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.