Hadise son noktayı koydu!

Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Hadise, Yıl Başı, Kıbrıs Limak otel de sahne aldı.

Hadise, otel de konaklayan hayranlarına şarkıları ve dans şovu ile unutulmaz bir gece yaşattı. Hadise ’Bu özel gecelerde benim seyircim ailem oldukları için bu sahneler çok önemli değerlidir. Acun Medya’nın yılbaşı çekimlerinde şarkı söyleyen oyunculardan Seranay ve Şükrüyü çok başarılı buldum.”

https://www.youtube.com/watch?v=hqVXaR2ema0

Hande Yener, Murat Dalkılıç ve Aleyna Tilki’ nin popcular, üretmediği için Rap, popun önüne geçti diye bir açıklamaları oldu, bu konu hakkında düşünceleriniz ne.?

Bence Rap’ çiler tuhaf bir kelime, ben onları da sanatçı olarak görüyorum. Bu aralar tutan şarkılar Rap, şarkılar olmuştur, buda olabilir. Bazen Arabesk, şarkılar tutuyor, bazende pop, şarkılar tutuyor, bu olabilir. Bu kötü bir şey değil. Bence bu demek oluyor ki, müzik, demek ki sadece bir kutu içine sığdırılmış bir tarz, değil demektir. Bence bu ülkemiz ve sanatçılar için müthiş bir şey. O yüzden ben başarılı olan herkesi desteklerim. Ben Rap, söyleyen bir çok sanatçıyı dinliyorum, burada isim vermem doğru olmaz. Ben, Rap, şarkıcısı olmadığım için Rap, şarkısı söylerim demem. Ben o konuda başarılı olamam diye düşünüyorum. Sevdiğim bir sanatçı ile enerjim tutarsa düet, tabiki yapabilirim.

blank

Geçtiğimiz günlerde bir aşkım, var ama siz onu hiç bir zaman göremeyeceksiniz dediniz, bu aşkınızın yaşının sizden küçük yada büyük olduğu için gizliyor olabilirmisiniz.?

Ben özelimi özel yalamak istiyorum. Bu kadın çok mutlu ‘ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.