Hadise, klibinde oynattığı Aurelien Muller ile aşk yaşıyor

Şarkıcı Hadise’nin, ‘Sıfır Tolerens’ klibinde kamera karşısına geçtiği Fransız manken Aurelien Muller ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, aşk haberleri hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Hadise, ‘Sıfır Tolerans’ klibinde rol gereği de olsa 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirip Aurelien Muller ile el ele poz vermişti.

Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ programının haberine göre; 32 yaşındaki şarkıcının, klipte sevgilisini oynayan Muller ile New York’ta baş başa tatil yaptığı öne sürüldü.

Güzel şarkıcı bu iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Bir mekanın çıkışında görüntülenen Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ise “Hadise ve Aurelien şu an tanışma aşamasındalar. Hadise mutlu olacaksa neden olmasın?” diyerek, ikilinin birlikteliğini ilk kez doğruladı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.