Ece Erken: Gülben Ergen’i savcılığa verdim

Şarkıcı Gülben Ergen’i kendisine yönelttiği ‘Magazin figürü’ sözleri üzerine mahkemeye veren sunucu Ece Erken dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Mahkeme dilekçesinde kendisinden ‘Magazin figürü’ diye bahseden Gülben Ergen hakkında konuşan Ece Erken şunları söyledi: “Avukatım aracılığıyla Gülben Ergen’i savcılığa verdim. Dilekçede geçen suçlama kendisinin bana hakaret etmek için kullandığı ‘Magazin figürü’ ifadesi… Hayır anlamıyorum sanki karşımdaki ekonomi bakanı da bana böyle bir hitapta bulunuyor.

Zamanında kendisinin de yalanladığı bir haberi şimdi o kişiyle (Erhan Çelik) mahkemelik olduğu için onun bir açığını yakalamak adına böyle bir paylaşımda bulunmuş. Daha da ilginci bunu yaparken sanırım kendisine cevap vermeyeceğimi ve sessiz kalacağımı düşündü.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.