Günel Zeynalova “Bir Adam Var”

20. sahne yılını kutlayan Günel Zeynalova muhteşem bir single ile sevenleriyle buluştu. Uzun ve sıkı bir çalışmanın ardından tekrar müzik piyasasına giriş yapan Günel Zeynalova’nın “Bir Adam Var” single albümü Ölmez Müzik etiketiyle raflarda yerini aldı.

Sanat çevresinin “Kuğu gibi olmuş” dediği ve güzelliği dikkatlerden kaçmayan Günel Zeynalova, basın mensuplarının kim bu adam? Sorusunu yanıtsız bıraktı. Günel Zeynalova, “Sizlerle tanışmanın 20. yılını kutluyorum. Bu single albümde, kendi duygularımı kaleme alarak yazmış olduğum eserler ile söz yazarlığı ve bestecilik konusunda da varlık göstererek, siz sevenlerime seslenmeyi hedefledim. Şimdilik tek aşkım bu single albümüm” dedi.

Albüme ismini veren ‘’Bir Adam Var’’ isimli şarkının, sözü ve müziği Günel Zeynalova’ ya ait. Şarkının düzenlemesini Suat Sakarya yaparken mix ve mastering çalışmalarını ise Emre Kıral yaptı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.