Stefan Krivokapic Mitte’ye misafir şef olarak geliyor

Belgrad’ın en iyi Asya restoranı olarak anılan Sakura Restoran’ın başarılı şefi Stefan Krivokapic, imza niteliğindeki özel lezzetleriyle Mitte’ye konuk şef oluyor. İstanbul’daki en iyi Asya restoranlarının başında gelen Mitte, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü Krikopaviç imzalı özel menüsüyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak.

Belgrad’da en popüler bölgelerden birinde yer alan ve Belgrad’ın en iyi Asya restoranı olarak öne çıkan Sakura Restoran’ın başarılı şefi Stefan Krivokapic Mitte’ye misafir şef olarak geliyor. Alışılmış bir gastronomi deneyiminden daha fazlasını sunarak tüm dünyada adını duyuran Sakura Restoran’ın en özel lezzetlerinden bir seçki hazırlayan Krivokapic, Asya mutfağını sevenlere unutulmaz bir lezzet senfonisi sunacak.

4 yıldır Sakura Restoranı’nın Asya mutfağını başarıyla yöneten yetenekli şef, Mitte misafirlerine özel olarak; narenciye, acı biber, taze soğan, zencefil ve taze soğanla hazırlanan Seabass Ceviche, havuç, ceviz ve ponzunun harmanlandığı Lahos Tradito, den mio sos, siyah sarımsak yağı ve Tobiko’nun müthiş buluşması Somon Usuzukuri, taze soğan, acı biber, sarımsak, maydanoz, zencefil ve limela enfes bir uyum yakalayan Seabass Kushiage, ton balığı marinesi, istiridye mantarı ve edamame ile hazırlanan Tuna Oyster, Hindistan cevizi, lime, zencefil ve karamelin damaklarda unutulmaz bir tat bıraktığı Coconut Soft Cake’i gibi imza lezzetlerini İstanbullularla buluşturuyor.

Yetenekli şefin enfes menüsünü 8 Kasım Perşembe, 9 Kasım Cuma ve 10 Kasım Cumartesi günlerinde, lezzet deneyimlerini ayrıcalıklı bir servisle sunan Mitte’de deneyimleyebilirsiniz.

blank

Adres: Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi,
No. 66 / A, Karaköy – İSTANBUL

0543 627 63 62

Stefan Krivokapiç Hakkında

4 yıldır seçkin Sakura Restoranı’nın Asya mutfağını başarıyla yöneten iddialı ve yetenekli bir aşçı olan Krivokapiç, aşçılık kariyerine bir Akdeniz lokantasında başladı. 2012 yılında Güney Amerika mutfağı ile kariyerine devam ettiği Belgrad’a geçti. 2014 yılında yetenekleri ve tutkuları eşliğinde her mevsim menüsünü Asya çoğunlukla da Japon yemekleriyle zenginleştirdiği Sakura Restoran’ın baş aşçıcı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.