Gülşen İstanbul’u salladı

Türk Pop müziğinin vazgeçilmez şarkılarının kraliçesi Gülşen, benzersiz sesi ve sahne performansıyla İstanbul Festivali’nde sevenleriyle buluştu. Ünlü şarkıcı, heyecanlı kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu festivalde hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

İSTANBUL (İGFA) – Gülşen ‘Lolipop’ şarkısıyla hayranlarını selamladı. Enerjinin yüksek olduğu konserde dansları ve zengin repertuvarı ile büyük beğeni toplayan pop müziğin kraliçesi, ‘Irgalamaz Beni’, ‘Of Of’, ‘Bangır Bangır’, ‘İltimas’, ‘Yurtta Aşk Cihanda Aşk’ ve ‘Dan Dan’ gibi sevilen şarkılarını dinleyicilerle birlikte seslendirdi. Gülşen, şarkı aralarında dinleyicileri ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Hayallerin şehri İstanbul’da, Yenikapı’da sizinle olmaktan çok mutluyum” diyerek sözlerine başlayan Gülşen; “O kadar güzel ve zengin bir şehir ki, buluştuğumuz bu festival İstanbul’un ta kendisi benim için. Tüm gençler en iyi eğitime, özgürlüğe, mutluluğa , ülkemizde yaşayan herkes güzel olan her şeye layık” dedi.

“Yaşınızı, hayatınızı, özgürlüğünüzü sonuna kadar yaşamaktan vazgeçmeyin. İçinizi dökme, aklınızdan geçenleri söyleme zamanı. Ben söylüyorum, size de tavsiye ediyorum. Bilin ki sizi çok seviyorum. Ne düşünüyorsanız, onu da seviyorum” diyen Gülşen gece boyunca da dans şovlarıyla büyüledi.

İstanbul Festivali’nin ana sponsorluğunu Alternatif App üstlenirken, festivalin tematik sponsorları Algida, Koel Elektronik, Medical Park, Nescafe, Omo, Pepsi, Şenpiliç ve TatilBudur şeklinde sıralanıyor. Festival hakkında detaylı bilgiye ve biletlere www.istanbulfestivali.com adresinden ulaşılabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.