Gülşen: Ben sadece işimi yapıyorum

“Lolipop” kapak fotoğrafı ile eleştirilerin odağı olan Gülşen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Eleştiriler hakkında ilk kez konuşan ünlü şarkıcı Gülşen, “Ben sadece işimi yapıyorum” dedi.

“Lolipop” adlı yeni single çalışması için kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Gülşen verdiği pozlar ve klibi ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Son dönemde sahne kıyafetleriyle de gündeme gelen Gülşen, eleştiri oklarının hedefi oldu.

45 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir mekanda yemek yedikten sonra modacı Hakan Yıldırım’ın stüdyosuna geçen ünlü şarkıcı, muhabirler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

blank

Yoğun bir konser sürecinde olan ünlü popçu, gelen eleştirilere yanıt verdi. Gülşen, “Ben sadece işimi yapıyorum. Konserlerimi veriyorum. Hayatıma devam ediyorum. Önümde inanılmaz bir konser yoğunluğu var. Onlara hazırlanıyorum. Yeni şarkılarımı yazıyorum. Benim hayatım bundan ibaret.” şeklinde konuştu.

Gülşen, “Pozlarınız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

“Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.