Kubilay Aka Oğlum dizisindeki ‘Bulut’ karakterini anlattı

Birçok başarılı projede rol almış olan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka, Oğlum dizisinde hayat verdiği Bulut karakteri ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Kubilay Aka, “Bulut, çok tanımadığım bir karakterdi; onunla yolda tanıştık diyebilirim.” dedi.

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka’nın rol aldığı Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisi ekran macerasına hızlı bir giriş yaptı.

Çarşamba akşamları yayınlanan Oğlum dizisinde hayat verdiği Bulut’a hayat veren Kubilay Aka, verdiği röportajda karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“ONUNLA YOLDA TANIŞTIK DİYEBİLİRİM”

Kubilay Aka, şunları söyledi: “Bulut, çok tanımadığım bir karakterdi; onunla yolda tanıştık diyebilirim. Bulut aslında Zeynep’in küçük kardeşi fakat ablasına ağabeylik yapmaya çalışıyor. İyi bir kardeş olmak, iyi bir evlat, iyi bir insan olmak istiyor; insanların da bunu böyle görmesini istiyor. Ayrıca çok cesur, zeki, merhametli. Bence esip gürlediği zaman bile gözlerinden merhameti okunan bir adam.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.