Gülşen, Anneler Günü’nü erkenden kutladı

2017 yılında oğlu Azur Benan’ı dünyaya getiren Gülşen, Anneler Günü’nü erkenden kutladı.

Ünlü popçu Gülşen, bu yıl Anneler Günü’nü erken kutladı. Elinde pembe güllerle verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Gülşen, fotoğrafına şu notu düştü:

“Annelik adına ne varsa; anne olmak, istemek, olamamak, annesinden ayrı olmak, iyi kötü ne varsa işte. İçinde anne sözcüğü geçen, tüm bu duyguları hisseden herkesin gününü kutluyor; uzaktan sarılıp, öpüyorum.”

Gülşen – Ozan Çolakoğlu çifti geçtiğimiz yıl oğullarının eğitimi için Londra’ya yerleşmiş ve şu açıklamayı yapmışlardı:

“Azur 2.5 yaşında. Orada olduğumuz dönemlerde de birkaç saat onun aktivite yapabileceği, kendi iyi hissedeceği, gelişeceği ve yaşıtlarının olduğu yerlerde zaman geçiriyor. Hatta oraya da dadısız gidiyor. Yardımcımız bile yok, her şeyi kendimiz yapıyoruz. İstanbul’a oranla orada daha fazla vakit geçiriyoruz Azur’la…”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.