Gülşah Tanrıöver “Evde Kal Türkiye”

Gülşah Tanrıöver ülkemizin içinde bulunduğu Covid-19 salgınına farkındalık oluşturmak ve sağlık çalışanlarına destek olmak için seslendirdiği “Evde Kal Türkiye” şarkısını Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya yolladı.

Söz ve müziği de kendisine ait olan şarkıyı ev ortamında yine kendi gibi müzisyen eşi A.Ulvar Tanrıöver ile birlikte kaydeden Gülşah Tanrıöver: “ Önemli bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci hep birlikte uyarılara dikkat ederek ve sosyal mesafeyi koruyarak inşallah atlatacağız. Bizler umut edip gereken tedbirleri alarak üstesinden geleceğiz. Ben de MS hastasıyım. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın ne kadar fedakâr bir çalışma yaptığını biliyorum. Benim gibi kronik hastalığı olanların yanı sıra evde kalabilen herkesin buna özen göstermesi gerektiğine bir sanatçı olarak dikkat çekmek istedim. Ve yaptığım şarkıyı Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya yolladım.” dedi…

Sanatçı Gülşah TANRIÖVER bu süreç içerisinde müzik çalışmalarına evde devam ediyor ve yakın zamanda yeni şarkısını sevenleri ile buluşturacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.