Gülben Ergen’den bir ilk

Hafta içi her gün Bloomberg Ht’de saat 20:00’de yayınlanan ve Aslı Şafak’ın sunduğu ” Aslı Şafak’la İşin Aslı” programına dün akşam Gülben Ergen konuk oldu. Programda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son şarkısı “İnfilak” hakkında söyledikleri oldukça ilgi çekiciydi.

10 SENE ÖNCE “İNFİLAK” ŞARKISIN DİNLESEYDİM BANA GÖRE DEĞİL DERDİM.

Benim kalbime öyle bir tıklıyor ki bu şarkı. O kadar benim için itibar, prestij. İnfilak müzik yolculuğum için çok değerli. kendi yolculuğum için, yaşamda söyleyemediklerim için çok değerli. Hani ayıp olmasın, herkeste beni sevsin Sürekli bir gülen Gülben vardı. Daha ne istediğini bilen, ben burada olmayacağımı daha net koyabilen bir ben çıktı. İnfilak buna çok uygun bir şarkı. İçerisinde kavgası olan hoyrat bir şarkı. 10 sene önce İnfilakı dinlesem bu bana göre değil başka ne şarkı var derdim. Kıymet bilmek gereken bir şarkı benim için.

Aslı Şafak’ın “Hepimizin tuzakları oluyor. Zamanla bu tuzaklara düştüğünüz oldu mu?” sorusuna

Ergen,

Hem de nasıl. İnsan kendi seçmeden yaşamazki zaten. Bile bile kör kör parmağım gözüne yaptığım yanlışlar oldu. İnanamıyorum kendime. İnsan kendi kendini kırbaçlamak ve tokatlamak ister mi? Kendinden yola çıkacaksın.

ÇOCUKLARIMIN BABASIYLA BÖYLE BİR AŞK YAŞADIK

Aşk çok güzel bir şey. Aşk ayaklarını yerden kessin Bütün aşkın şaşkınlığına kabulüm. Mantıklı bir aşk, bir saniye bu adam bana çok uygun. Öyle bir dünya yok. Karnına ağrılar girecekse aşk aşk. Ama o aşkta işte şimdi yaşıyorum. Seninle nefes alıyorum, sende kendimi buldum. Yok öyle bir şey. Sen bir kendini bul, sen bir kendi kendine mutlu ol. Sen bir kendi kendine ayakların yere bassın. Bir de çiftin olsun. Çocuklarımın babasıyla böyle bir aşk yaşadık biz. Birbirimizi tamamladık. Tamamlama süremiz doldu ayrıldık. Halende birlikteyiz. Ne bir düşmanlık, ne bir kin. Halen de tamamlıyoruz. Anne babayız biz.

Aslı Şafak’ın “Dik durmalıyım mı, içten gelen bir diklik mi? Hangisi daha büyük” sorusuna

Ergen,

Benim güçlü bir yapım var. Ben güçlü birisiyim. Ama hayat beni güçlü rolü yaparken daha da güçlü kıldı. Güçlüsünüz, daha da güçlü dumalıyım. Hayır bana bir şey olmaz. Bir haller bir tavırlar. Onların yarısı bana ait, yarısı değil. Olmaya çalıştığım ben de bana bir şey kattı. Yalan söyleyip ona inanmak gibi bir şey bu. Şimdi o dik hali aşağıya alıp biraz mütevazılık. Dur bir dinleyeyim, bir nefes. Bir dinleyeyim bakayım belki güzel bir şey söylüyordur. Güçlü gibi görünmeye çalışırken, rolüme inanıp gücüme güç kattığımı düşünüyorum.

BENİ AĞLATMAK ERKEKLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Aslı Şafak’ın ‘ Hayatınızdaki erkeklere baktığımızda sizin o markanız sizi çekici kılan karşı cins için ulaşma ilhamı veren nokta aynı zamanda belkide erkeklerin kaçışını da hızlandıran bir şey oluyor değil mi?” sorusuna

Ergen,

Beni ağlatmak erkekleri çok mutlu etti. Beni mutlu etmeyi bir yaşam felsefesi bilmek yerine ağlatıp kırmayı seçtikleri için ben onlardan gittim. Benim varlığım karşı tarafı mutlu edince onlara yetiyor. Çok bencilce bir durum. Benim mutluluğum ne olacak?

SEZEN AKSU’YA KENDİMİ BIRAKIYORUM

Şafak’ın “Ben ellerine kendimi bırakabiliyorum dediğiniz bir dostunuz yok mu?” sorusuna

Ergen,

Annem. Tamamen onun evinde bir koltuğa yattığımda kendimi arınmış hissederim. Son yıllarda da çok ciddi bir dostuluğunu gördüğüm Sezen Aksu. Cİğerimi biliyor. Bir şey söylerken ondan sonraki geçeceğim cümleyi biliyor. Çok özel bir kadın. Bana çok değer ve emek veriyor. Acılarıma ve mücadeleme de çok özel bir saygı duyuyor. Özgür Aras’ta benim hayatımda 22 yıldır ciğerimi bilir. Ne hissettiğimi bilir. Sınırlarımı bilir. Bu programa gelirken 1 dakika bile düşünmeyeceğimi öyle iyi bildi ki. Geldim ve mutlu çıkacağım buradan. Başka da teslim olduğum kimse yok.

blank

PROGRAMDA BİR İLK

Gülben Ergen programda bir ilke imza attı. Oğlu Atlas’ı ilk defa katıldığı bir programda yanına davet etti ve ekran önüne çıkarttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.