Gülben Ergen: Mal varlığından vazgeçmem

Eser Yenenler’in hazırlayıp sunduğu EYS programı geçtiğimiz akşam Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Ebru Şallı, Gülben Ergen ve sosyal medyada, özellikle YouTube da geniş bir hayran kitlesine sahip olan 3y1t ekibi Chaby Han,Louis Stotesbery, Jay Jay Moriasi ve Michele Cedolin katıldı.

Programın ilk bölümünde konuk olan Ebru Şallı, içten tavırları ve güler yüzü ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. EYS’nin konuk müzesine hediye olarak plates çemberi getiren Ebru Şallı, yayında Eser Yenenler ile birlikte spor yapması keyifli anlar yaşanmasına neden oldu. Yenenler çemberi eline alır almaz ilk harekette çatırdaması ise önce herkesi şaşırttı sonrasında ise uzun süre kahkahalara boğdu.

Programın ikinci bölümünde ise başarılı şarkıcı Gülben Ergen konuk oldu. Her zamanki dobralığı ile yine samimi açıklamalarda bulunan Ergen, stüdyoda ki izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Albüm süresince yaşadığı yoğunluklar ve şarkı bulmak konusunda single arada kaldığını söyleyen Gülben Ergen, ” bu sıralar düşünüyorum acaba albüm yerine artık single olarak mı devam etsem? ” açıklaması şaşkınlık yarattı.

Programın keyifli bölümlerinden birisi olan “Esert Sorular” bölümünde, Gülben Ergen, samimi açıklamaları ile bu bölüme adeta damga vurdu.

Asla Dedikten Sonra, Her Türlü Özel Hayat Seçimim de Asla Dediklerimi Yaptım.

“Bir daha asla dedikten sonra yaptığın bir şey oldu mu? ” sorusuna başarılı şarkıcı, ” neredeyse her türlü özel hayat seçimi” cevabıyla oldukça şaşırttı.

Mal Varlığından Vazgeçmem

“20 Yıl gençleşeceksin, ama val varlığını ve şöhretini kaybedeceksin.” sorusuna ise Gülben Ergen, “Asla istemem. Ben maskelerimle, bitkisel bakım kremlerimle hallederim onu. Mal varlığı ne oluyor, sakın aman. Cildim güzelleşecek diye evimi veremem. Bu zamana kadar neye sahip olduysam krediyle aldım onları zaten. Onun için geri veremem. ” cevabını verdi.

Ben Önceliğim Oyunculuktu

Şarkıcılık kariyeri ile ilgili samimi bir açıklama yapan Gülben Ergen, “Benim önceliğim oyunculuktu. Bundan 20 yıl önce oyunculukta kariyer yapmaya başlamışken, o zaman furya vardı oyuncuların şarkı söylemesi ile ilgili, bende o furyaya uydum. Sonra iş ciddi bir yere doğru gitmeye başlayınca eyvah dedim bir an. Sonrasında ciddi anlamda eğitimler aldım, çok çalıştım, kendimi eğittim. Ve bu gün bu noktada hayatımı şarkı söyleyerek idame ettiriyorum.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.