Google’den erişim sorunu açıklaması!

Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede Google servislerinde uzun süreli kesintiler yaşanmaya başlamasının ardından Google’dan neden çöktüğüne ilişkin açıklama geldi.

Google’dan bir çok ülkede yaşanan erişim sıkıntısına ilişkin açıklama geldi.

GOOGLE’A NEDEN ERİŞİM SORUNU YAŞANDI?

Google’dan yapılan açıklamada “Bulgaristan’daki ağı üzerinde yönlendirilmiş olan trafikte yaşanan birden fazla eşzamanlu fiber kesintisi sorunu, etkilenen tüm kullanıcılar için Türkiye saati ile 13:36 itibari ile çözülmüştür. Bu süre içinde Google hizmetlerine Bulgaristan ağ bağlantı noktamız üzerinden erişen kullanıcılar, söz konusu Google hizmetlerine ulaşamamıştır.” denildi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede Google servislerinde uzun süreli kesintiler yaşanmaya başlamıştı. Saat 10:12’den itibaren başlayan sorun bildirimleri 1 saat içerisinde zirve yaptı ve Google’ın arama motoru başta olmak üzere, Youtube, Gmail, Play Store gibi bir çok servisine erişimlerde sorunlar olmuş, arama motorunun uzun süre çalışmadığı saatlerde mail erişimlerinde de büyük aksamalar yaşanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.