Gökhan Tepe, Kayahan’ı unutmadı

Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturduğu yeni video klibi “Seninle Her Yere” ile dinleyicilerin beğenisini kazanan Gökhan Tepe, her biri bir müzik ziyafeti olan konserlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz gece Moi Sahne’de dinleyicilerle buluşan Gökhan Tepe, tıklım tıklım dolu olan salonda kendisini dinlemeye gelenlerle hep bir ağızdan şarkılarını seslendirdi. Gökhan Tepe; 20 yıllık müzik kariyerinde yayınladığı 8 albümünde yer alan şarkıların yanı sıra usta sanatçı Kayahan’ı da unutmadı. Ölümünün 1. yılında sanatçıyı sahnede onun imzasını taşıyan “Odalarda Işıksızım” şarkısını seslendirerek andı. Bu duygusal dakikalarda yüzlerce kişi salonda sanatçıyı ayakta alkışladı.

İzleyenlere müzik dolu keyifli bir gece yaşatan Gökhan Tepe’yi izlemeye gelenler arasında Başakşehir Futbol Klübü Hocası Abdullah Avcı ve eşi de vardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.