Gökçe Bahadır, albümünün ve klibinin başarısını hayranları ile buluşarak yaşadı

Başarılı performansı ve beğeni toplayan sesiyle dinleyenleri kendisine hayran bırakan oyuncu Gökçe Bahadır, Aykut Gürel presents Gökçe Bahadır albümünün ve klibinin başarısını hayranları ile buluşarak yaşadı.

3 saat süren imza gününde Gökçe Bahadır hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. İmza gününe gelemeyen hayranları ile görüntülü konuşma yapan Bahadır’a yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.

blank

Türkiye’ nin kendi alanlarında başarılı iki ismi; Gökçe Bahadır ve Aykut Gürel, 70’lerin ve 80’lerin 10 samimi hit parçasını albüme taşıdılar. Sensiz Olmaz, Çaresizim, Gönül Penceresinde gibi şarkıların orijinal duruşlarına yakışan yeni seslerle biraz da yorum katarak “tanıdık” bir albüm yaptılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.