Gediz, sahneye hazır

Gece kluplerinin aranan interaktif sanatçısı Gediz 17 Aralık 2018’de fazla kilolarından kurtulmak için ülkemizin ünlü obezite cerrahlarının başında gelen Op. Dr.Fakı AKIN ‘ a ameliyat olarak toplamda 67 kg vererek tabir yerindeyse dal gibi oldu.

28 Eylül’de Kıbrıs MAXIM ROYAL’de Showlarına devam edecek olan Gediz 25 Eylülde Berna Özdemir işletmesindeki HARBİYE SAHNE’de İSTANBUL’daki ve kariyerindeki ilk solist programı sınavını verecek.

40 şarkılık repertuvarında SİBEL CAN EBRU GÜNDEŞ SELAMİ ŞAHİN SEZEN AKSU ORHAN GENCABAY gibi birçok ünlü ismin şarkılarını seslendirecek.

FATİH ERTÜR ÖĞRENCİSİYİM

1 Yıldır Fatih hoca ile çalışıyorum şan dersi denilince akıla gelen ilk isimlerden ve faydasını görmek bir yana beni sahneye o hazırlıyor. Enerjisi bilgisi ve hocalık vasfını tüm ders boyunca hissediyorum. Ülkemizde olduğu için onu tanıyabildiğim için çok şanslıyım. Eli hep üstümde sahne öncesi resmen bana online yardım sağlıyor yememe içmeme bile karışıyor. Hatta aramızdaki tatlı sert korkutma bile var “Gedizcim yörüngeme girdiğinde görüşürüz “ der ve konuyu kapatır

blank

25 EYLÜL SINAVIM

Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki muhteşem bir repertuvar hazırladık
Sesime yorumuma yakışacak birbirinden değerli bir çok solist büyüğümüzün şarkıları seslendirilicek. Çok çalıştım halada çalışıyorum hemen hemen her gün şarkıların üstünden geçiyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır. Öncelikle kendime sonrada beni destekleyen motive eden orkestra ve vokal arkadaşlarıma inanıyorum 25 Eylül benim sınavım Rabbim utandırmasın

O Gece İzleyenlere 2 Süprizim Var

2009’dan beri sahnedeyim Kumkapıda Sibel CAN taklidi ile başladım. Benim idolüm ruh olarak ikiziyimdir Sibel hanım’ın kendiside bilir bunu benim Sibel hanım’daki adım HANIM KADIN bana öyle seslenir öyle sever Sibel hanım’a sahnede baktığımda kendimi görüyorum Unutmayın giyim tarzı saç makyaj herşeyi geliştirebilirsiniz ama işve cilve tavır ve üslup sonradan edinilemez o sizde ya vardır yada yoktur geçmiş olsun.

Benim tansiyonum bile cilveyle düşer

Sahneyi iyi bilirim jest mimik nasıl kullanılır nerde ne giyilir ne konuşulur bunlara hep dikkat ederim. Sahne işi saygı sevgi emek işi.
Mesela ben sahneye çıkarken gözüken gözükmeyen heryerimi kontrol ederek özen göstererek çıkarım “amaaaaan zaten gözükmüyor boşverin “ hiç bana uymayan bir tavır önce kendime sonra beni izlemeye dinlemeye gelen en küçüğünden en büyüğüne kadar ordaki insanlara saygım var
bu bir lütuf değil OLMASI GEREKEN

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.