Gamze Sürücü, Türkiye’deki sağlık turizmine yeni bir soluk getiriyor

Dünyanın birçok ülkesinde diş sağlığı adına önemli adımlar atan Gamze Sürücü’nün gururlandıran başarı hikayesi Türkiye’deki sağlık turizmine yeni bir soluk getiriyor.

Ağız ve diş sağlığının oldukça önemli olduğu bu pandemi sürecinde “Türkiye’nin girişimci, öncü kadınlarından olmak istiyorum” diyen MYDENT kliniğin yöneticisi Gamze Sürücü, yaptığı iş birlikleri, sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Arap Prensler özel jetleriyle gelip dişlerini yaptırıyor

Ağız ve diş sağlığı merkezi kurucularından, “Gülücük Kraliçesi” olarak tanınan Gamze Sürücü, dünyanın birçok ülkesinde diş sağlığı adına adımlar atmış, özellikle çocuk diş sağlığı taramaları düzenleyip, deyim yerindeyse dünyayı gezip, birçok sektör temsilcisiyle işbirliği yapmıştır. Çeşitli yurt dışı fuarlarına katılarak diş sağlığı ve teknolojisinin geldiği noktayı birebir tanıma imkanı bulmuştur.

blank

Orta Doğu’da birçok Arap prensinin dişlerini kendisinin yaptığını dile getiren Sürücü; Prenslerin özel jetiyle gelip, dişlerini yaptırdığını ve prens ailelerinin de dişlerini yaptırmak kendisine geldiğini söyledi. Gamze Sürücü’nün, girişimleri ve bu süreçte yaşadığı deneyimleri Türkiye’deki sağlık turizmi adına da çok önemli bir etkiye sahip. Özellikle ülkemizin pandemi sürecinde, sınır kapılarının kapalı kaldığı süreçte dahi, hem yurt içi hem de yurt dışı, özellikle arap yarım adasının sağlıklı gülmesini sağlayan en önemli kişidir kendisidir.

Candan Erçetin’in başkanı olduğu MSG ile iş birliği

Şu an, fulya hakkı yeten caddesindeki polikliniğinde faaliyetlerini yürüten Gamze Sürücü; “Türkiye’de birçok önemli kurumla anlaşmalar yaptık, hala da yapıyoruz en son yaptığımız önemli iş birliğimiz, Candan Erçetin’in başkanlığını yaptığı musiki sanat eserleri birliği (MSG)’dir. Birçok besteci, söz yazarı sanatçılarımızı koruma adına onlara kliniğimizde bazı özel haklar tanıdık, bu sayede çok rahat kontrollerini, gerekli tedavilerini beklemeksizin yaptırabiliyor ve bazı özel haklardan faydalanabiliyorlar.” dedi. Bu kurumların içine çok yakında Magazin Gazetecileri Derneği MGD ve Filmsan vakıfı ile görüşmeler sürüyor. Çok yakında karşılıklı protokolü imzalayacaklar…

Sürücü, teknolojinin tüm imkanlarından faydalandıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Artık hiçbir şekilde protez diş ağızda yabancı durmuyor tam tersi, estetik acıdan mükemmel uyum sağlayan, kullanım sureci de göz önüne alındığında oldukça sağlam malzemeden, en mükemmeli tasarlanarak hazırlanıyor. Aslında burada çok iyi bir ekibin olması en önemli faktördür. Hastanın isteklerine, teknisyen ve hekimin ortak hareket etmesi, hem zaman acısından hem de fikir alışverişi ile en iyi sonucu almamızı ve hastalarımızın kliniğimizden daha mutlu ayrılmasını sağlıyor.”

Hem tatil hem de kaliteli malzemelerle, uygun fiyata gülüş tasarımı.

Dünya’da sağlık turizminde çok büyük yol kat ettiklerini dile getiren Gamze Sürücü, her ülkeden insanın Türkiye’ye gelip çok kaliteli malzemeden yapılan gülüş tasarımı ve kaplama tedavilerini, uygun fiyata yaptırabildikleri gibi aynı zamanda ülkemizi de tanıma, gezme ve turistik acıdan her şeyi birlikte yapma fırsatına da sahip oluyorlar. Bu nedenle, Türkiye’nin yabancı hastalarımız için çok cazip olduğunu söylüyor.

Sürücü son olarak: “Eminim Pandeminin bittiği zaman inanılmaz bir yığılma yaşayacağız çünkü Türkiye’deki hizmetten vazgeçmeleri mümkün değil. Ben işimi çok seviyorum, özellikle insanları güzel güldürebilmek ve bunu görmek benim için büyük keyif. Diş sağlığı çok önemli yılda 2 kez mutlaka doktor kontrolüne gidilmeli. Herkesin ağız sağlığına dikkat etmesi, düzenli kontrollerini yaparak aksatmaması gerekir.” diye ekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.