‘Fırıncının Karısı’nın afişi görücüye çıktı

Başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı sinema sezonun açılış filmi ‘Fırıncının Karısı’nın afişi görücüye çıktı.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı ve senaryosunu Murat Taşkent’in kaleme aldığı sinema sezonun açılış filmi ‘Fırıncının Karısı’nın 27 Eylül’de vizyona giriyor. Büşra Pekin’in fırıncının karısı Ferdane, Alper Kul’un paragöz fırıncı Mustafa, Korhan Herduran’ın Ramazan, Ferdi Sancar’ın İsmail ve Seda Türkmen’in Hacer karakterlerine hayat verdiği ‘Fırıncının Karısı’ komik hikayesiyle izleyenleri güldürecek.

blank
Fırıncının Karısı

Hikayesiyle Güldürecek

Kıskanç, bencil ve hayli paragöz bir adam olan fırıncı Mustafa, bir gece arkadaşıyla birlikte define aramaya gider ama geriye bambaşka bir adam olarak geri döner. Kocasının dönüşünün ardından garip hareketlerini fark eden Ferdane, kardeşi Ramazan’la birlikte Mustafa’ya ne olduğunun peşine düşer. Gerçeği arayan Ferdane ve kardeşi Ramazan kendilerini akıl almayacak komik olaylarla dolu bir maceranın içinde bulurlar.

27 Eylül’de Sinemalarda

Yapımcılığını Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık’ın gerçekleştirdiği, yapımını ‘Two Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar ve Seda Türkmen’in paylaştığı ‘Fırıncının Karısı’ 27 Eylül’de Türkiye ile aynı zamanda Avrupa ülkeleri ve Azerbaycan’da sinemalarda…

YouTube video

Oyuncular: Büşra Pekin, Alper Kul, Korhan Herduran, Ferdi Sancar, Seda Türkmen, Beyti Engin, Ayça Koptur

Yapım: Two Yapım

Yapımcı: Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fındık

Yönetmen: Murat Onbul

Senaryo: Murat Taşkent

Müzik: Barış Aryay

Tür:Komedi

Yapım Ülke: Türkiye

Yapım Yılı: 2019

Vizyon Tarihi: 27 Eylül 2019

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.